HTML

Odább!

1.
2168 km-re ODÁBB a többi lejjebb. =D

Helyszín: Izrael, Tel Aviv


2.
6606km-rel ODÁBB! Képes beszámoló saját magam exportálásáról. Azoknak készült akik ismernek és unják magukat a net előtt. Ide rakom fel az élménybeszámolókat, képeket, hogy mikor visszajövök ne kelljen a számat tépnem 2342342x. =D

Kommenteléssel ne fogjátok vissza magatokat! Jöhet akármi ami eszetekbe jut akár egy BÖFF is.


Helyszín: Bangalore, India

Friss topikok

  • Bagameri_: ja, és kiírtad a falra, hogy "ROMANES EUNT DOMUS"? (2009.09.27. 21:30) Jerusalem
  • Gilisan: Minden ok. csak sok a munka. Szombat megyek kirándulni, lesz sok új kép, ha be nem alszom az út al... (2009.09.10. 22:35) Buli
  • Anyubb: Esetleg ha még a "Kőőőő szex?" filozofikus jellegű kérdéssel is kiegészíted lehet, hogy úgy nem ma... (2009.09.03. 09:36) Gabinak és rumcinak!
  • Gilisan: =D időzónák?? megvannak? (2009.09.01. 22:38) Egyebek.
  • Gilisan: @Zsebibaboca: Na arra én is.. mert nem tudom.. (2009.09.01. 22:22) Welcome back commander!

Közkívánatra Csajok, emberek, satöbbi.

2009.01.29. 17:29 :: Gilisan

Sokan kérték, tessék!

A lánykákat az Interspar-ban kapták el. Fagyit értékesítettek, van aki bedőlt nekik.. =DD

Ő is egy néni!  Előtte megint ez a választós plakát. Igen izléses színvilággal. Itt annyira nem értenek a Photoshop-hoz mint nálunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez meg itten egy iskolás JÁNY! Szerintem épp fejben derivál, utána, hogy el ne felejtse integrálja az eredményt. Természetesen Fennhangon. A következő képen az ebédlő látható. Itt szoktam két hajó lebontása között ebédelni. Kemény árak vannak ma pl 650Ft ért ettem két ember helyett. Nem viszik túlzásba az adagokat. Ebben az ebédlőben a csapatból mindeki SZTÁR. Bárhova nézel mindig néznek. Már megszoktam, lehet ha hazajövök hiányozni fog. Igazából az utolsó képen fogalmam sincs épp mit csinálnak, ez ilyen lesifotó buszból! Amúgy szerettem volna Tipu szultán sírját lekapni, de nem sikerült mert beleálltak a képbe. A képekért Köszönet a kollegáknak!! =)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odabb.blog.hu/api/trackback/id/tr93910622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deák_Ferenc_István 2009.01.30. 11:54:26

Mennyi tüzifa! Oda vágyok én is közéjük!

a balatoni közértes 2009.01.31. 08:43:02

Sztár? Autogramcímet kérek! :D
Köszi a sunákat.

koronásudvaricsimpokomonmester 2009.02.02. 09:44:10

1. kép:
A jobb oldali lány árulta a csokifagyit!? A rózsaszín kiskanál illusztrálja, hogy a hónap dolgozója még minndíg nem mondott le arról, hogy megnyallintson veletek egysmást.

2. kép:
Bajuszmester lézerpointerrel a homlokon verseny. Nem szabad, hogy a jól kidolgozott háttér elterelje a figyelmet a bajuszról.

3. kép:
"Ez a szoknya kurta, hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!"
Ismétli a gondozója szavait a kislány miközben lazára fűzött piros kényszerzubbonyban sétál vissza a mosolygóba.

4. kép:
Ahogy tartja az ősi indiai mondás: "Ha sokáig nézel egy indiaira, akkor az visszanéz!" Gondolj bele, milyen pánikot okoznál, ha behunyt szemmel közlekednél. (főleg a volán mögött)

5. kép:
Éppen azt játszották, hogy tölcsért formáltak a kezükből és belenéztek, amikor ezt meglátta valaki nem hagyhatta "szó nélkül" és odanézett. Erre a másik nem nézhetett tovább a tölcsérbe, mert vissza kellett néznie. Amúgy a fehér zacskóban van minden felszerelés és leírás ami a tölcsérbeformáltkezekbenézéshez kell.
Az épp visszanéző srácon látszik, hogy nem viccel.
süti beállítások módosítása